Fordele og ulemper ved sikrede erhvervslån

Der er flere måder at finansiere en virksomhed på. For at hjælpe dig med at beslutte, hvilken mulighed der passer til dig, er det vigtigt at kende alle fordelene. Fordelene ved hver enkelt bør ikke kun overvejes, men også forskellene.

Sikrede lån til virksomheder: Også kendt som business kontant forskud, er sikrede erhvervslån ofte sikret med din ejendom. Disse lån er bedre end usikrede erhvervslån på grund af deres kreditværdighed. Sikrede forretningslån er et smartere valg, hvis du har værdifulde aktiver, såsom ejendom og biler, maskiner, lager og guld, eller hvis du allerede ejer værdifulde aktiver, som du gerne vil udnytte.

Du kan ikke udnytte dine eksisterende aktiver til at opnå den nødvendige kapital, hvis du ansøger om et usikret lån.

Usikrede lån til virksomheder kræver ikke sikkerhedskopi af aktiver. Dårlig kredit betyder ikke noget, og din virksomhed behøver ikke stærk sikkerhed for at få et usikret lån for dårlig kredit.

Et kontant forskud på virksomheden er ikke altid den rigtige løsning. Selv om det er en langsommere og dyrere alternativ til en traditionel virksomhed lån, er det meget lettere at tilbagebetale. Små virksomheder overskud kan bruges til at betale den månedlige gæld. Business kontant forskud er lavet op foran.

Udbyderen af business kontante lån vil tage en del af fremtidige business kreditkort gæld, indtil de er betalt ud. Eller de kan tilbagebetales med det samme ved hjælp af en lille procentdel kreditkortsalg til at betale forskuddet. Långiver vil dog stadig kræve, at pengene bruges til at tilbagebetale kontantforskuddet.

Begge ovennævnte sammenligninger har fordele og ulemper.

Sikrede erhvervslån

Fordele

Fordi sikkerhed bruges til at sikre lånet, vil det være mere end det konventionelle beløb. Långiveren har normalt mere sikkerhed, så renten vil være lavere. Hvis du har fremragende kredit, dine chancer for at blive godkendt til et lån kan være højere.

Ulemper

Långivere kan også sælge aktiver og inddrive kontanter, hvis du misligholder månedlige betalinger. Hvis der er for meget risiko, som ingen kredit eller dårlig kredit, kan renten gå op. Sene gebyrer og sanktioner kan også føjes til sikrede lån, hvilket vil føre til højere renter.

Kontant forskud på virksomhed

Fordele

En engangsbeløb af kapital gives til din virksomhed. Der er ingen forpligtelse til at tilbagebetale det, før du har en stærk rentabilitet og højt salg. Denne plan er fleksibel og afhængig af, hvor meget salg der sker. Køb nu, betal senere

Ulemper

De kan endda betales tilbage direkte fra dit kreditkort salg. Dette kan tage lidt tid og kan være svært, hvis din virksomhed oplever langsomt salg. Denne ordning har også en højere risiko.

Selv om begge former for finansiering kan være umagen værd for større virksomheder, er det ikke nødvendigt at drøfte dem med dem, der lige er startet en virksomhed. Traditionel virksomhedsfinansiering er den bedste mulighed for nystartede virksomheder.

Fordelen for lån ansøgere er hurtigere adgang til midler med både erhvervslån og forskud Dette kan være en bedre løsning end traditionelle långivere såsom banker for mange virksomhedsejere.

Erhvervslån er ofte kortfristede og kan kræve personlige garantier. Forskud er kortsigtede eller kræver ikke personlige garantier. Et kontant forskud kan dog give de samme resultater som et lån, men med en lavere effektiv sats og en hurtigere udbetaling.

Din bank kan muligvis hjælpe dig, hvis du har brug for forretningsfinansiering. Det er mest sandsynligt, at du vil få lånet, så hvorfor ikke udforske bankforretning lån.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *