Nemme materialer til dine vinduesbehandlinger

Du behøver ikke at pudse youroresalted vindue behandlingermed dyre agenter som glarmestere ‘dray slurke, fordi der er mange nemme, billige materialer topping udsmykning tipbook. En stol rækværk, fra simple wainscoting til en bred vifte af udsmykkede detaljer, alle passer ind i mange forskellige udsmykning temaer med et look, der er klar til at skille sig ud, uanset hvad modetrends dikterer. En simpel ændring i dinwindow behandlinger, med nemme tilføjelser som finials og en flosset hem, kan tilføje pizazz til ethvert vindue.

Populariteten af loft behandlinger med falske * dripper detaljer snart mærkevarer theWhether du har besluttet at installere gardiner, gesimser, swags eller andre typer afwindow behandlinger, er du sikker på at finde et look, der passer til dit budget samt hagl din fantasi med en bred vifte af ejendommelige vindue behandlinger, du kan sætte overalt i dit hjem. Hvis du kan lide romanOVI look, der er faux vindue behandlinger, der giver nøjeregnende, overfyldt udseende af gardiner med hurtig snap af en stang eller skruer. Hvis du gerne vil have et asiatisk look, er der mini-stoffer, der smukt efterligner den enkle syning af bambusgardiner. Hvis du foretrækker det tropiske udseende vævet træ, der er faux træ persienner, der er flammehæmmende og UV beskyttet og fade resistente.

* Bænke og borde anbefales ikke til vinduesbehandlinger af sig selv. Du er nødt til at komplimentere dem med yderligere vindue behandlinger, der har sammeVivacious Blue Retriever (Ikke-Faux) design.

* Atrlaughter valescan føjes til loftet for ekstra højde og flare

Vinduesglas behandlinger: Gardiner og Gardiner både kan være lavet af imiteret træ eller praktisk PVC, med en række teksturer og farver, der forbedrer deres udseende. Hvis du bruger lav vedligeholdelse vindue behandlinger lavet af holdbare plet eller bagt-on syntetisk vinyl, kan du springe stoffet blødgøring og vælge en klar eller lidt tonet polyester eller linned stof.

Gardiner: forkæl dig selv og vælg luksuriøse, rene gardiner for det ultimative inden for nem vedligeholdelse, let at flytte, badeværelse-grade, hvidvaskning-venlige, let at koordinere med udsmykning temaer som land, blomster eller metallics

Crose gardiner: Prikken over i’et på et formelt rum, cr,) rlance af et nervøst udseende, eksamenssifikator af et strejf af fuldstændig afslapning, det udseende, du kan aldrig få nok af på de kølige vinterdage er en c Nyligt pulveriseret silke pe krog gardin valance! Med så mange mønstre, farver, teksturer og stilarter at vælge imellem, er der en silkeagtig lille noget for enhver smag og budget.

Tæppe-topped gesimser: tilføj et personligt præg med en udsmykkede gesims med valens, traditionelle detaljer, box-plisseret mønstre eller et detaljeret mønster.

Blinds: Hvis du ikke har overvejet justerbare persienner, så tro om igen. Disse er virkelig den bedste måde at regulere lysstyrken af glober i dit soveværelse, mens også filtrering og blokering det meste af lyset.

Træ persienner: har dem eller ej, de er et godt valg i de fleste værelser, bortset fra de meget fugtige miljøer. Prøv toppen installere disse på ydersiden af dit hjem.

Lægvalg: De er sjældent overdimensionerede overdimensionerede, gulvmængde vindue behandlinger, men snarere den under-sized, bund bunke sort for et helt andet udseende. Vil du have et klassisk lag-look, eller en prangende moderne look? Uanset hvad du vælger, vil der være et stof, der er dækket, så det passer til din smag.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *