Sådan finder du den bedste 0% kortsammenligning

Balanceoverførsler kan foretages af mange kreditkortselskaber med 0% indledende ÅOP-finansiering. Dette særlige tilbud giver dig mulighed for at flytte højere rentesaldi til lavere satser, hvis du ønsker at drage fordel af finansiering. Hvis du er på udkig efter 0% ÅOP, skal du sørge for at kigge efter den længste periode med rentefri, efterfulgt af den laveste sats ved afslutningen af den indledende 0% sigt. Du kan sænke din månedlige betaling, mens du venter på, at renten falder.

IRS indhenter

Det er kendt som årsrapportperioden. Den sidste er henstandsperioden. Dette er, når du holder op med at rapportere negative oplysninger om din kredit til kreditbureauer som Equifax og Experian. Kreditkort, der ser ud til at være lavtforrentede kreditkort, bør undgås.

Business finde kreditkort mere tiltalende end den falske nul procent. Kreditkortselskaber eksisterer for at tjene penge. De vil fortsætte omstruktureringen af betalingsplaner, der passer til deres kunder.

Hvad er respitperioden?

Mange kreditkort, for eksempel, har en indledende ÅOP på fem måneder, men kan tilbyde en længere afdragsfri tid. Du kan kun bruge respitperioden i en begrænset periode, før du begynder at betale højere renter eller en variabel rente. Kreditkortselskabet skal indberette din betalte saldo umiddelbart efter udløbet af respitperioden, og før den overføres til din næste fakturering. Det er det vigtigste. Det er også nødvendigt at indberette den resterende ikke udbetalte saldo. Dette kan let, og helt sikkert, påvirke resten af, hvad der skyldes, hvis det hele er.

Nogle udstedere indberetter først skyldige beløb, efter at gælden er betalt. Du kan muligvis ikke få kredit, hvis afdragsfri periode udløber, hvis du ikke betaler gælden. I nogle tilfælde anvendes dine betalinger dog slet ikke i henstandsperioden. Hvis du betaler store regninger i fremtiden, vil du ikke have nogen registrering af det, når det er betalt. Det er op til kreditkortselskabet, om det rapporterer. Kontrollere!

ÅOP til saldooverførsel

Balanceoverførselskort giver dig normalt mulighed for at afbalancere én ting med kun én ting. Det er svært at slå. ÅOP på kortet er generelt lav (eller endda på 0%) for de første seks- eller tolv måneder. Derefter går det op til omkring en tredjedel af, hvad du var vant til. Kortet vil ikke koste dig mere, end det plejede, medmindre du foretager meget få transaktioner. Du skal huske, at du kun kan bruge kortet i en nødsituation. Saldooverførslen skal afstemme alle dine køb.

Sammenlign ÅOP

Med en simpel kreditkort sammenligning site, kan du sammenligne forskellige ÅOP mellem kort. Tro ikke, at du skal acceptere det første kort, der tilbydes dig. Du kan opleve, at dette kort giver bedre fordele end den, du har. Måske er det tilbud, du ansøger om, så fantastisk, at du vil være glad for at blive godkendt. Det er vigtigt at vælge den, der tilbyder bedre vilkår, end hvad du i øjeblikket kvalificerer dig til. At vente et par uger er ikke nok.

Selvom du har den juridiske ret til at gennemgå kreditkortbedømmelser når som helst, behøver du ikke vente med at finde ud af det. Dette er en fantastisk mulighed for at drage fordel af, men sørg for at bekræfte alle oplysninger. Da du kun kan være sikker på, at oplysningerne er korrekte, skal webstedet bruges til den mest aktuelle kortsammenligning. Et sammenligningswebsted for kreditkort, der er pålideligt og pålideligt, accepterer ikke din anmodning, hvis de ikke har de korrekte oplysninger.

Kend dine gebyrer

Du skal sikre dig, at dit kortselskab ikke opkræver et årligt gebyr for at blive kunde. Hvis kortselskabet opkræver et månedligt gebyr, kan du muligvis ikke fortsætte med at bruge kortet det næste år. Dette gælder især, hvis din kredit score er høj. Du bør vide, hvad renten er, før du tilmelder dig. Der kan være en introduktionsrate, der ikke er tilgængelig for længe. Du bør læse alle vilkår og betingelser. Endnu bedre, kan du ringe til virksomheden for at finde ud af ÅOP, før der ansøges om kreditkort.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *