Hørfrø, Madura eller Hørfrø er de bedste fiskefødevarer

Både Madura hørfrø og Madura har et højt indhold af omega-3 fedtolier. Hørfrø giver mange andre fordele. Mange mennesker, jeg møder, mens på mine rejser foretrækker at have en dejlig side af hørfrø i stedet for at få at nøddeagtig smag fra nøddeagtig espresso.

Hvad er de bedste fiskefoder? Da jeg har været interesseret i fisk og skaldyr i mange år, er jeg ikke ny på dette websted. Det var dengang, at jeg var på jagt efter noget friskt og nyt. Det indtryk, jeg gjorde med, hvad jeg fandt, er stadig en varig en. Fisk er mere end protein, fedt, kulhydrater. Du kan få så mange vitaminer og mineraler fra fisk, som vil hjælpe dig med at få en bedre livskvalitet. Denne ernæringsprofil er et eksempel:

Fiskeriforskere har identificeret tusinder og atter tusinder flere kemikalier, som fisk regelmæssigt absorberer. Nogle af disse kemikalier kan være giftige, kræft, eller bare plain ulige. Andre kemikalier giver fisk vigtige næringsstoffer. Det er vigtigt at undgå fisk, der er hentet fra oceaner over hele verden. Der er giftstoffer og forurenende stoffer overalt. Størstedelen af fisk, der er forurenet med toksiner, kommer fra parasitære arter. Disse fisk er næsten altid forurenet med mere giftige kemikalier og forurenende stoffer end andre arter.

Hvad kan disse fisk ellers spise? De spiser fytoplankton. Du er virkelig, hvad du spiser toplp, Zooplankton, eller andre typer. De er højt indhold af omega 3 olier. Disse fedtstoffer faktisk gå på arbejde rydde op i jorden, picking up eventuelle forurenende stoffer og toksiner. Disse alger gør fisk sundere og renere.

Så er det nu, sidste gang. Oregano’s kan også bruges til mange andre fiskearter. De må ikke forveksles med Green Tree. Oreganos kan dyrkes i middelhavsvejr. Den temperatur, hvor fiskene blev fanget i hver region, er en faktor, der bekræfter deres kosher- og påskeslagtning. Du bør sikre dig, at du finder kosher fisk i Stillehavet, Middelhavet eller Atlanterhavet tidszoner. Der er en bred vifte af klimaforhold fra varme til ekstreme.

Ultra Omega 3 er, hvad du får, når du køber kosher hørfrø og fiskeolie. Hvad betyder det? Det betyder, at de var i stand til at fjerne de fleste af de forurenende stoffer, som fisk normalt ville fjerne. Deres behandling og rensning var af høj standard. Den tilsatte D-vitamin og ekstra vitamin A viste sig at være langt mere skadeligt end Omega 6 i vores nuværende kost.

Omega 6 har ikke antiinflammatoriske fordele, hvilket er i strid med Omega 3 sundhedsmæssige fordele. De er ikke det samme næringsstof. Derfor mangler de fødevarer, vi spiser i dag, tilstrækkelige næringsstoffer til optimal menneskers sundhed. Det skyldes den måde, hvorpå vi kombinerer dem.

Vi bør undgå forarbejdede fødevarer for optimal menneskelig ernæring. Det vil gøre dig sundere og mere aktiv, hvis din kost er sundere end den, du er vant til.

Dette forbedrer ikke kun dit helbred, det giver dig mulighed for at nyde det bedste, naturen har at give dig, samtidig med at du får mest muligt bang. En sådan kombination kan ikke findes andre steder. Kun i hørfrøolie.

Besøg venligst min hjemmeside for at lære mere om fordelene ved Hør Seed og dens mange anvendelser: www.hør-seed.com.

Giv mig bønnerne, tak!

af littlewrong

Jeg ville elske for kosten til at omfatte alle de tarm-og fordøjelsesproblemer forårsaget af bønner (coprols). Jeg mener det, jeg mener det. Jeg plejede at tro, at den britiske eller asiatiske kost primært var sammensat af ris, nudler og stegt kød. Jeg indser nu, at dette ikke er sandt. Ris er stadig en vigtig del af hvert måltid, men ris er ikke det eneste, der betyder noget!

Nudler er en helt anden race. – Det gør de ikke! De er ekstremt høje i sukker. Deres olie er billig, men ikke altid! Det er ofte alt hydrogeneret fedt.

Ris er stadig billigt, så du bør overveje at tilføje ris til din kost.

… Spis aldrig animalske produkter.

Kan du huske, at folk, der spiser dårligt tendens til at være slankere, har mindre talje, og bruge små talje personlige trænere?

Hvorfor? ANIMALSKE PRODUKTER INDEHOLDER INTET PROTEIN.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *